کربوکسی تراپی چیست؟ (Carboxytherapy)
کربوکسی تراپی یکی از روش های درمانی دهه 1950 برای برخی از بیماری های قلب و عروق مثل مشکلات خونرسانی به بافتهای بدن و همچنین تجمع چربی در عروق بود. اما چندین سال بعد جهت از بین بردن چربیهای موضعی و جوانسازی از آن استفاده شد و پس از آن به سرعت تبدیل به یکی از روش های زیبایی و جوانسازی پوست گردید که تا به امروز نیز طرفداران خودش را دارد.
از Carboxytherapy به منظور افزایش انعطاف پوست، خونرسانی به بافت ها، رفع چین و چروک ها و افزایش کلاژن سازی استفاده می شود. در ادامه محتوا به مزایای این روش زیبایی و جوانی می پردازیم. با ما همراه باشید.
به عمل تزریق گاز دی اکسید کربن به لایه زیرین پوست کوبوکسی تراپی می گویند. این گاز به طور طبیعی در بدن وجود دارد پس کاملا بدون عارضه است.
با تزریق این گاز مقدار آن در پوست بیشتر از اندازه مجاز میرسد و همین امر موجب می شود بدن در آن ناحیه کمبود اکسیژن حس کند. در نتیجه جریان خون را در آن نقطه افزایش میدهد. افزایش جریان خون سلول های آسیب دیده را به سرعت ترمیم می کند و مواد مورد نیاز مغذی را به آنها می رساند.
کربوکسی تراپی یک نوع مزوتراپی است که در آن بجای تزریق مایعات مزوتراپی از گاز دی اکسید کربن استفاده می شود. این دمیده شدن می تواند شبیه مزوتراپی در لایه مزودرم و یا اینکه عمیق تر و در لایه زیر پوستی انجام شود.
درمان سریع، راحت، موثر و سرپایی می باشد. گاز CO2 با مکانیسم افزایش جریان خون موضعی موجب بهبود قابلیت ارتجاعی پوست، کاهش سلولیت ، کاهش چربی موضعی و تحریک تولید کلاژن می شود.
کربوکسی تراپی جایگزین خوبی بجای لیپوساکشن برای افرادی که کاندید مناسبی برای جراحی و بیهوشی نیستند می باشد.
کربوکسی تراپی برای جوانسازی ، درمان چروکهای ریز، کاهش سلولیت با هر شدتی ، کاهش استریا ( ترکهای چاقی لاغری) مورد تایید FDA قرار گرفته است .
کربوکسی تراپی از دو طریق در پروسه ی لاغری تاثیر گذار می باشد: اول اینکه با فشار گاز دی اکسید کربن سلول های چربی شکسته شده و در مرحله بعد عروق ناحیه متسع شده و موجب جذب اکسیژن بیشتر در پاسخ به غلظت بالای دی اکسید کربن می شود و در نهایت توانایی لیپولیز افزایش یافته و دوم افزایش تولید کلاژن منجر به سفت شدن پوست می شود.
موارد استفاده :
برخی از موارد استفاده کربوکسی تراپی عبارتند از:
- کاهش و رفع سلولیت
- کاهش موضعی چربی با یا بدون لیپوساکشن
- مکمل درمان لیپو ساکشن برای صاف کردن ناهمواری های پوست
- آلوپسی و ریزش مو
- زخم های پوستی
- خطوط چاقی و لاغری( استرچ مارک)
- اسکار آکنه و جای جوش
- افتادگی پوست (بازوها،گردن ،دکلته و …)
- درمان چین و چروک
- درمان چروک، تیرگی و پف دورچشم
- اسکارهای هایپرتروفیک و قرمز بعد از زخم
- درمان چروکهای پشت دست
لاغری با کربوکسی تراپی
کربوکسی تراپی یکی از جدیدترین روش ها برای لاغری بدن است که طرفداران زیادی به خصوص در کشورهای اروپایی دارد. بسیاری از افراد معروف دنیا از این شیوه برای لاغری استفاده می کنند چرا که در از بین بردن چربی های مقاوم بدن، بهترین تاثیر را در میان سایر روش ها دارد. تزریق گاز دی اکسید کربن به چربی بدن باعث تبدیل شدن این گاز به اسید کربنیک می شود. اسید کربنیک با سرعت زیاد شروع به حل یا آزاد کردن سلول های چربی می کند و باعث لاغری و خوش اندامی می شود.
برای لاغری با این شیوه پزشک متخصص بعد از انجام بررسیهای لازم، به وسیله یک سوزن بسیار ظریف و کوچک اقدام به تزریق گاز دی اکسید کربن به لایه زیرین پوست می نماید. این روش کاملا غیر تهاجمی بوده و نیازی به بی حسی یا بیهوشی نخواهد داشت و فقط به 15 دقیقه زمان نیاز دارد. بعد از انجام کربوکسی تراپی هیج دوره نقاهتی وجود نداشته و شما می توانید به فعالیت های روزانه خودتان ادامه دهید.
چند جلسه Carboxytherapy لازم است ؟
تعداد جلسات مورد نیاز کربوکسی تراپی متفاوت و نسبت به نوع درمان متغیر است .
به طور معمول 8 تا 10 جلسه نیاز است. فاصله بین جلسات هر یک یا دو هفته می باشد. به منظور تثبیت نتایج درمانی برای چند سال ،سالی یک نوبت درمان تکرار می شود.
برای درمان سلولیت 6 تا 10 جلسه به فاصله یک تا دو هفته درمان انجام می شود. همراهی با کویتیشن به درمان این ضایعات کمک بیشتری می نماید.
برای درمان استرچ مارک و چین و چروک پوست 4 تا 12 جلسه مورد احتیاج است که به فاصله یک هفته انجام می شود.
عکس قبل و بعد کربوکسی تراپی
فیلم کربوکسی تراپی (Carboxytherapy)
هزینه کربوکسی تراپی
جهت مشاوره و هزینه کربوکسی تراپی (قیمت کربوکسی تراپی) و تعیین وقت با کلینیک زیبایی دکتر سحر عماد مستوفی با شماره ۸۸۱۹۳۹۶۴ تماس حاصل فرمایید. و همچنین میتوانید جهت اطلاع از پکیج ها و تخفیفات به کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام دکتر سحر عماد مستوفی مراجعه فرمایید.
https://www.instagram.com/drsaharemadmostoufi
سلام .برای پرشدن سطح روی دست از چه روشی استفاده میشود؟
باسلام
فیلر یا تزریق چربی